Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 15. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, friptură de vită, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent, Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent, și Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți pansamentul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Între timp, acoperiți carnea cu făină; scuturați ușor excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați carne în tigaie; gatiti 2 pana la 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc.
4
Combinați pasta de roșii, roșiile și bulionul în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Adăugați carne și ardei; acoperiți cu capac. Gatiti la 8 pana la 10 ore (sau la 3 pana la 4 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Apă Pentru A Permite
6
Serviți amestecul de carne peste cartofi; se acoperă cu brânză.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.