Slow-Aragaz Chipotle Tras-Carne De Porc Sandwich-Uri

Slow-aragaz Chipotle tras-carne de porc sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. O porție conține 293 calorii, 21g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de avocado, sos de roșii, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma conservele de ardei iute chipotle, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Slow-Aragaz Chipotle Tras-Carne De Porc Sandwich-Uri, Chipotle Slow Cooker A Tras Sandvișuri De Porc Cu Sos De Fermă De Avocado {Grâu Integral}, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, sarea, pudra de usturoi, muștarul și pudra de chili. Frecați amestecul de condimente peste carnea de porc.
Puneți carnea de porc în aragaz.
Presărați orice amestec de condimente rămas care nu se lipește de carnea de porc deasupra cărnii de porc în aragaz.
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
Scoateți carnea de porc din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Scoateți lichidul din aragaz; degresați grăsimea din lichid și rezervați lichidul. Se răcește ușor carnea de porc. Cu 2 furculițe, tăiați carnea de porc. Întoarce-te la aragaz. Se amestecă sosul de roșii, ardeii iute chipotle și sosul adobo în carne de porc mărunțită. Dacă doriți, amestecați o parte din lichidul de gătit rezervat pentru umiditatea dorită.
Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gătiți cu 15 până la 30 de minute mai mult sau până când este fierbinte. Puneți aproximativ 1/3 cană de amestec de porc în fiecare chiflă.
Puneți câteva felii de avocado peste carne de porc în fiecare chiflă. Amestecul de porc poate fi păstrat cald la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.