Slammin' Daiquiri cu căpșuni slăbit
Slammin' Slimmed-Down Strawberry Daiquiri este o băutură lacto ovovegetariană. Pentru 3,06 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 256 de calorii, 4 g de proteine și 3 g de grăsimi. Această rețetă servește 1. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Această rețetă de la Foodnetwork necesită rom, gheață, suc de lămâie și amestec de băuturi pudră de căpșuni. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei. Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 48%. Cupcakes cu Daiquiri cu căpșuni, kiwi, cu cheaș de kiwi, glazură cu rom și căpșuni și garnitură pentru shooter cu rom, daiquiri cu căpșuni și daiquiri cu căpșuni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Combinați amestecul de băutură cu 4 uncii de apă rece într-un pahar. Se amestecă pentru a se dizolva.
Transferați într-un blender.
Adăugați romul, sucul de lămâie, căpșunile și gheața în blender și amestecați la viteză mare până devine moale și uniformă.
Se toarnă într-un pahar și se adaugă un pai.
Decorați cu căpșuni și acoperiți cu topping bătut, dacă folosiți. Sorbiți copilul ăla!
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.