"Singurul" somon BBQ

Rețeta "singurul" somon BBQ este gata în aproximativ 12 ore și 25 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 378 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, Ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Cel mai bun BBQ fleică, Chiftele BBQ, și Cea mai bună marinată de pui la grătar.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Revista