Shaloupias de fasole și vită
Shaloupias de fasole și carne de vită este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 663 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bouillon de vită, fasole pinto, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare includ Plăcintă cu oală de vită și fasole, Trei fasole și carne de vită Chili, și Carne De Vită Și Fasole Caserola.
Instrucțiuni
În aragazul lent, combinați fasolea pinto fiartă cu cuburi de bouillon și suficientă apă pentru a umple aproape aragazul.
Lăsați să se fierbe la setare scăzută timp de 8 ore.
Într-o tigaie mare, carne de vită maro cu sare, piper și ceapă.
Se scurge bine și se lasă deoparte.
Asamblați după cum urmează: Top fiecare tortilla cu amestec de carne de vită, brânză și o ladă de fasole cu suc de la aragaz lent. Se acoperă cu garnituri preferate după dorință și se servește.