Sformato
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Sformato. Această rețetă servește 10. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 174 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pâine, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Conopidă Sformato, Ciocolata Sformato, și Sformato di cardi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până se sfărâmă.
Presărați firimituri pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 5 minute sau până devin aurii. (Pesmetul trebuie să măsoare 1 1/2 căni.) Pune deoparte. Creșteți temperatura cuptorului la 37
Puneți cartoful într-un cuptor olandez; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Topiți untul în cuptorul olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut timp de 10 minute sau până se rumenesc.
Adăugați lapte, sare și piper; aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând frecvent. Reduceți căldura; fierbeți 3 minute.
Așezați amestecul de ceapă într-un robot de bucătărie în loturi și procesați până se omogenizează.
Adăugați cartoful și procesați până se omogenizează.
Adăugați 2 linguri de pătrunjel tocat și ouă; pulsează de 10 ori sau până se combină.
Combinați 1 1/4 căni de pesmet și 2 linguri de pătrunjel tocat; întindeți amestecul de pesmet în fundul unei tigaie cu formă de arc de 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Întindeți amestecul de cartofi peste amestecul de pesmet; se presară cu 1/4 cană pesmet.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până se rumenesc. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare; se răcește 10 minute.
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.