Sfeclă Roșie Și Galbenă Prăjită Cu Glazură Balsamică

Sfeclă Roșie Și Galbenă Prăjită Cu Glazură Balsamică
Sfecla roșie și galbenă prăjită cu glazură balsamică ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 20 de calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 55 și costă 22 de cenți pe porție. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sfeclă, apă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sfeclă prăjită cu glazură balsamică, Sfeclă Galbenă Prăjită – 2 Puncte, și Sfeclă prăjită cu ulei Balsamic și de măsline.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 204°.tăiați verdeața de sfeclă și rezervați pentru o altă utilizare. Spălați bine sfecla, dar nu curățați-o și puneți-o într-un vas de copt puțin adânc. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se toarnă amestecul peste sfeclă și se aruncă pentru a le acoperi complet.Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu o frigăruie, 45 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Scoateți din cuptor, descoperiți și lăsați să se răcească timp de 10 minute.Între timp, într-o cratiță mică, amestecați oțetul balsamic și zahărul brun. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul. Continuați să fierbeți până când se reduce cu o treime, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se ia de pe foc.Cojiți sfecla alunecând de pe piei, apoi tăiați-le transversal în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Așezați într-un vas de servire încălzit și stropiți cu glazura balsamică. Se condimentează cu sare și piper, se aruncă pentru a acoperi și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții55
Scor De Sănătate1
Revista