Sfeclă Prăjită Cu Balsamic Alb Și Sos De Citrice

Sfeclă Prăjită Cu Balsamic Alb Și Sos De Citrice
Sfecla prăjită cu Balsamic alb și sos de citrice este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 98 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, sare de mare; mai mult, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 86 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Salată de iarnă cu sfeclă prăjită și pansament de reducere a citricelor, Salată de paste cu ardei roșii prăjiți și busuioc cu pansament Balsamic alb, și Salată și sos de rucola cu sfeclă și citrice.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 232°. tăiați, curățați și tăiați sfecla în pene de 1 inch. Aruncați verdele sau salvați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Puneți sfecla într-un vas de copt superficial de 9x13 inci (sau similar), aruncați-le cu uleiul de măsline și sarea până când sunt acoperite bine, apoi aranjați-le într-un singur strat. Prăjiți sfecla, amestecând după 20 de minute, până se înmoaie când este străpunsă cu o furculiță sau o frigăruie și ușor rumenită pe margini, 30 până la 40 de minute. Între timp, bateți sucul de portocale, oțetul, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mic până când sarea este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți sfecla din cuptor și, în timp ce sunt încă fierbinți, stropiți pansamentul peste ele, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Lăsați sfecla să se răcească la temperatura camerei pentru a contopi aromele. Gustați și adăugați mai multă sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
5
Se servește la temperatura camerei sau se încălzește ușor, acoperit cu arpagic, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1
Calorii
1
90, grăsime
2
7, Calorii Grase
1
60, Grăsimi Saturate
2
1, proteine
3
1, Grăsimi Mononesaturate
4
5, carbohidrați
5
260, colesterol
6
0, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
8, Grăsimi Polinesaturate
2
1, sodiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista