Serbetul de cireș negru este un fără gluten desert. Această rețetă face 20 de porții cu 232 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sifon de cireșe, chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șerbet De Cireșe, Șerbet De Cireșe, și Șerbet De Cireșe Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți cireșele și zahărul timp de 15 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se transferă într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei. Se dă la frigider până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă sifonul, laptele și chipsurile de ciocolată. Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată cu două treimi; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți la frigider amestecul rămas până când este gata de congelare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Transferați într-un recipient congelator; congelați timp de 3 ore sau până când este ferm.