Semmelknoedel (Găluște De Pâine)

Semmelknoedel (Găluște De Pâine)
Semmelknoedel (găluște de pâine) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 458 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, sare, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Coadă de bou cu găluște de pâine, Găluște De Pâine Croată, și Pisarei e Faso (găluște de pâine cu fasole din Piacenza).

Instrucțiuni

1
Așezați cuburile de pâine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți laptele până începe să baloneze la margini, apoi turnați-l peste cuburile de pâine. Se amestecă scurt pentru a acoperi pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
PâinePâine
LapteLapte
3
Se lasă la macerat 15 minute.
4
Între timp, topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se amestecă pătrunjelul și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
6
Se amestecă în castron cu pâinea împreună cu ouăle, sarea și piperul. Folosiți-vă mâinile, strângând aluatul prin degete până când este neted și lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PâinePâine
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Apa trebuie să aibă o adâncime de cel puțin 3 sau 4 inci. Când apa fierbe, faceți o găluște de testare de dimensiunea unei portocale mici sau a unei mandarine, bătând și cupând între mâinile ude. Aruncați ușor în apa clocotită. Dacă se destramă, aluatul este prea umed. În acest caz, amestecați niște pesmet în restul aluatului de găluște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
MandarinăMandarină
PortocaliuPortocaliu
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Formați aluatul rămas în găluște mari și aruncați cu grijă în apa clocotită. Se fierbe timp de 20 de minute, apoi se scoate pe o farfurie de servire cu o lingură mare cu fante. Ar trebui să iasă moi, spongioase și delicioase!
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista