10 minute se amestecă-fry este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 73 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sos de soia, ardei iute, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este mare. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Se Amestecă Simplu De 15 Minute, Carne De Vită Coreeană De 30 De Minute, și 30 De Minute De Carne De Vită Mongolă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok, apoi prăjiți ardeiul iute și usturoiul timp de 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați legumele și aruncați pentru a acoperi uleiul. Se prăjește 2-3 minute, apoi se adaugă sosul de soia și ardei iute, amestecând bine. Gatiti inca 2-3 minute pana cand legumele sunt fragede.