Scorțișoară pecan chifle lipicioase

Scorțișoară pecan chifle lipicioase
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, chiflele lipicioase cu scorțișoară pecan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această pâine are 743 calorii, 11g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 129 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină tare, zahăr tos, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 51%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Scorțișoară Pecan chifle lipicioase pentru # TwelveLoaves, Chifle lipicioase de scorțișoară cu nuci Pecan, și Cocuri Lipicioase Pecan.

Instrucțiuni

1
Așezați făina, zahărul și 1 linguriță de sare într-un bol de amestecare, apoi frecați bucățile de unt până când amestecul are textura pesmetului. Sfat în drojdie și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Se toarnă laptele și se amestecă bine până obțineți un aluat moale (poate fi necesar să mai adăugați puțin lapte). Frământați într-un mixer cu un cârlig de aluat timp de 7 minute sau manual timp de aproximativ 15 minute până când aluatul este neted, moale și elastic. Se toarnă într-un castron ușor UNS, se acoperă cu folie alimentară unsă sau un prosop curat, apoi se lasă să crească într-un loc cald timp de aproximativ 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Faceți umplutura: așezați scorțișoara, zahărul și nucile pecan într-un robot de bucătărie, apoi bateți până când nucile sunt măcinate fin. Puneți aluatul și frământați pentru a elimina aerul, apoi împărțiți aluatul în două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Rulați și întindeți fiecare piesă pentru a forma un dreptunghi de 25 x 35 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Topiți untul pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Periați jumătate peste fiecare dreptunghi, apoi presărați jumătate din amestecul de umplere peste fiecare. Folosiți un sucitor pentru a apăsa umplutura în aluat. Rulați strâns fiecare dreptunghi în sus de la unul dintre capetele lungi pentru a obține un bușten gros, apoi ciupiți capetele împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Tăiați fiecare buștean în 8 bucăți. Poate fi înghețat până la 1 lună.
8
Ungeți două tăvi de copt adânci de 20 x 30 cm cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Se amestecă siropul de arțar și zahărul în untul rămas, apoi se toarnă peste fundul fiecărei tăvi de copt, învârtindu-se astfel încât să fie acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
11
Așezați rulourile pe tavă, lăsând un spațiu de cel puțin 2 cm în jurul fiecărei role. Acoperiți cu folie alimentară ușor unsă, apoi păstrați-o într-un loc cald timp de aproximativ 30 de minute până când se ridică ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Scoateți folia alimentară din tavă, apoi coaceți timp de 30 de minute până când chiflele se rumenesc ușor și se simt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Se serveste cald, lipicios-side-up.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista