Scooped: rozmarin, ulei de măsline și înghețată cu miere de pin
Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.44 pe portie. O porție conține 361 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Dacă aveți gălbenușuri de ou, rozmarin, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scooped: curmal japonez și înghețată de miere, Scooped: înghețată cu miere de bere maro și hrișcă, și Scooped: înghețată de lămâie, miere și coniac (sau Muggle) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați jumătate și jumătate, rozmarin și sare într-o cratiță de 3 litri și încălziți chiar sub foc mic. Rozmarin abrupt în lactate timp de 15 minute, amestecând ocazional, apoi aruncați rozmarinul.
Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou și mierea până când sunt bine combinate. Se toarnă încet lapte fierbinte, amestecând constant. Întoarceți gălbenușul și amestecul de lactate în oală și încălziți la foc mic, chiar sub foc mic, amestecând frecvent. Custard se face atunci când formează un strat subțire pe spatele unei linguri și un deget glisează o linie curată.
Se amestecă uleiul de măsline, apoi se transferă într-un recipient etanș pentru a se răci la frigider peste noapte. A doua zi, se amestecă conform instrucțiunilor producătorului, apoi se îngheață timp de 2 până la 3 ore sau până când este ferm. Înghețata este cea mai bună dacă este lăsată să se dezghețe pe tejghea cu 10 minute înainte de servire.