Scones cu marmeladă de busuioc

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete europene în cutia ta de rețete, scones cu marmeladă de busuioc ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 225 de calorii . Această rețetă este pentru 8 persoane. Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest mic dejun. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este oferită de Taste of Home. Un amestec de praf de copt, unt, busuioc și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă lacto-ovo-vegetariană . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 37% . Acest scor este destul de slab. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sufleu de marmeladă de whisky Sevilla , Prăjitură cu migdale și marmeladă de portocale și Marmeladă de roșii cu citrice .
Instrucțiuni
Într-un bol mic, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Încorporați untul până când amestecul capătă o consistență grosieră. Adăugați busuiocul.
Bateți ouăle și laptele; încorporați în amestecul de firimituri doar până se umezește. Răsturnați pe o suprafață înfăinată; frământați de 5 ori.
Împărțiți aluatul în jumătate.
Transferați o porție pe o tavă de copt unsă cu spray de gătit. Tavați-o formând un cerc de 18 cm.
Întindeți marmelada până la 1,2 cm de margine. Tapetați aluatul rămas într-un cerc de 18 cm.
Așezați peste marmeladă; sigilați marginile.
Tăiați în opt felii, dar nu le separați.
Coaceți la 200°C timp de 15-20 de minute sau până se rumenește.