Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici picante și pudră de porumb. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 557 calorii. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de condimente de fructe de mare, usturoi, brioșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Supă de scoici și porumb, Supă de scoici cu porumb, și Porumb, scoică și supă de midii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru supă: într-o oală de supă sau într-un cuptor olandez, încălziți EVOO la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați porumbul și gătiți până când sâmburii se rumenesc ușor la margini, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Adăugați condimentele de fructe de mare, cimbru, usturoi, țelină, frunze de dafin, ardei iute și ceapă și gătiți până se înmoaie, 6 până la 8 minute. Se amestecă bulionul de pui și roșiile. Aduceți la foc mic, apoi opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Pentru crutoane: aranjați cuburile de briose englezești pe un suport de sârmă așezat peste o foaie de copt. Toast în cuptor până când lumina de aur. Topiți untul cu sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Crutoane
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Așezați crutoanele într-un bol și aruncați cu pătrunjelul, condimentul cu fructe de mare și amestecul de unt. Reveniți la suportul setat peste foaia de copt și coaceți până când este profund auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
Crutoane
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Lasă să se răcească.
1
Așezați scoicile și berea într-o oală mare cu un capac bine fixat și condimentați cu sare de mare și piper. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi gătiți la foc mic rapid până când scoicile se deschid, 3 până la 5 minute. Aruncați scoicile nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Împărțiți scoicile și lichidul de gătit între 4 boluri superficiale. Puneți praful de porumb deasupra și garnisiți cu crutoanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Porumb
Crutoane
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
3
Se servește cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4
Notele lui Cook: puteți face baza de chowder cu până la 5 zile înainte. Se răcește și se păstrează la frigider, apoi se reîncălzește peste o flacără medie. Cumpărați scoicile în termen de 48 de ore de la servire și gătiți-le chiar înainte de a fi gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
5
Puteți păstra crutoanele într-un recipient etanș sau într-o pungă de folie până când sunt gata de utilizare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.