Scoici de mare la grătar cu salată de porumb este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 182 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de șalotă, roșii de struguri, scoici de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici la grătar cu salată mexicană de porumb, Scoici la grătar cu salată mexicană de porumb, și Scoici La Grătar Cu Salată Mexicană De Porumb.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți porumbul până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scurge și se răcește. Stați porumbul într-un castron mare și tăiați boabele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați roșiile, ceapa verde și busuiocul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Într-un blender, curățați șalota cu oțet, apă fierbinte și muștar. Cu blenderul pornit, adăugați încet 6 linguri de ulei de șofrănel până se combină. Condimentați vinaigreta cu sare și piper, apoi aruncați cu salata de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ulei De șofrănel
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Într-un castron mare, aruncați restul de 1 lingură de ulei cu scoici; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Încălziți o tigaie mare pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
7
Adăugați jumătate din scoici la un moment dat în tigaie și grătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe lot. Puneți salata de porumb pe farfurii, acoperiți cu scoici și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.