Scoici caramelizate cu vinetă proaspătă de mazăre verde
Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. O porție conține 295 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, scoici de mare, oțet de șampanie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de stridii și ceapă caramelizată cu salată verde de iarnă și vinetă de mere verzi, Fasole verde cu vinetă de ceapă caramelizată, și Caserola de fasole verde proaspătă cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru vinaigrette: Blanch mazărea în apă sărată până la licitație, și apoi șoc într-o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.