Scoici caramelizate cu vinetă proaspătă de mazăre verde
Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. O porție conține 295 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, scoici de mare, oțet de șampanie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de stridii și ceapă caramelizată cu salată verde de iarnă și vinetă de mere verzi, Fasole verde cu vinetă de ceapă caramelizată, și Caserola de fasole verde proaspătă cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru vinaigrette: Blanch mazărea în apă sărată până la licitație, și apoi șoc într-o baie de gheață.
Bateți împreună uleiul de măsline, oțetul, muștarul, mierea și puțină sare și piper într-un bol mediu.
Adăugați mazărea, menta și pătrunjelul și aruncați pentru a combina.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească.
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct.
Periați scoicile pe ambele părți cu ulei de canola și presărați sare și piper.
Presărați puțin zahăr pe o parte și lăsați să stea 2 minute pentru a se dizolva ușor.
Așezați scoicile, cu partea de zahăr în jos, pe grătar și gătiți până se rumenesc și se caramelizează, 1 până la 2 minute.
Răsturnați și continuați grătarul până când tocmai ați gătit, aproximativ 2 minute.
Serviți 3 scoici pe farfurie și lingurați mazărea și vinaigreta peste și în jurul scoicilor. Topiți fiecare cu o parte din menta și pătrunjelul tocat.