Scoici arse cu busuioc, hamsie și budincă de porumb dulce
Scoicile arse cu busuioc, hamsie și budincă de porumb dulce este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, smântână grea, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Puneți scoici prăjite cu piper și ceapă în ulei de hamsii, Pudră Slabă De Porumb Dulce Cu Scoici Picante De Mare, și Scoici Arse Cu Porumb Dulce, Edamame Și Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Unt patru ramekine de 1 cană. Într-o cratiță medie, combinați porumbul, laptele și smântâna grea și fierbeți la foc moderat timp de 2 minute. Puree jumătate din amestec într-un blender. Întoarceți piureul în cratiță.
Într-o altă cratiță medie, topiți untul.
Adăugați făina și gătiți la foc moderat, amestecând, timp de 1 minut. Se amestecă treptat amestecul de porumb și se aduce la fierbere, apoi se fierbe, amestecând, timp de 1 minut; se condimentează cu sare.
Se ia de pe foc și se amestecă gălbenușurile.
Se lasă să se răcească până se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Într-un castron mare, din oțel inoxidabil, folosind un mixer portabil, bateți albușurile cu un vârf de sare până se formează vârfuri ferme. Îndoiți o treime din albii bătuți în amestecul de porumb, apoi pliați în albii rămași. Puneți amestecul în ramekins. Puneți ramekinele într-un vas mic de copt și adăugați cu grijă suficientă apă în vas pentru a ajunge la o treime din drum pe părțile laterale ale ramekinelor.
Coaceți timp de aproximativ 30 de minute, până când budincile sunt doar ușor jiggly în centru.
Într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de ulei de măsline până la fumat. Condimentați scoicile cu sare, adăugați-le în tigaie și gătiți la foc mare până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți scoicile timp de 1 minut mai mult.
Scoateți tigaia de pe foc și transferați scoicile pe o farfurie mare.
Adăugați hamsiile în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până se dizolvă, aproximativ 2 minute.
Adăugați 1 lingură de suc de lămâie și apă în tigaie și fierbeți până se îngroașă, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc. Se amestecă busuiocul și orice sucuri acumulate din scoici. Se condimentează cu sare. Întoarceți scoicile în tigaie și păstrați-le la cald.
Într-un castron, aruncați lăstarii de mazăre cu restul de 1/2 lingură de ulei de măsline și 1 linguriță de suc de lămâie; condimentează cu sare. Aranjați scoicile pe 4 farfurii și turnați deasupra sosul de busuioc-hamsie. Movilă salata de lăstari de mazăre alături și servește cu budincile de porumb.