Scaloppine de vițel cu lămâie și fenicul: Scaloppine di Vitello con Limone e Finocchio

Scaloppine de vițel cu lămâie și fenicul: Scaloppine di Vitello con Limone e Finocchio
Scaloppine de vițel cu lămâie și fenicul: Scaloppine di Vitello con Limone e Finocchio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 364 calorii. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 55%. Rețete similare includ Rulouri de vițel cu lămâie și ciuperci: Involtini di Vitello al Limone, Scaloppine De Vițel Cu Lămâie, Capere Și Praz, și Scalopină de vițel cu pătrunjel ofilit, lămâie și Susan.

Instrucțiuni

1
Tăiați feniculul și tăiați-l în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Tăiați fiecare jumătate în julienne de 1/8 inci.
3
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați feniculul și gătiți, amestecând des până când este moale și auriu, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Feliați vițelul în felii groase de 1/8 inci (sau aranjați ca măcelarul dvs. să facă acest lucru pentru dvs.). Puneți fiecare bucată de vițel cu un ciocan de carne până când este aproape subțire de hârtie. Condimentează fiecare bucată cu sare și piper și dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
7
Încălziți restul de 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie de 12 până la 14 inci până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați 4 bucăți de vițel dragat și gătiți până se rumenesc ușor pe fiecare parte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
9
Scoateți pe o farfurie și continuați cu piesele rămase. Când al doilea lot este rumenit, adăugați primul lot înapoi în tigaie și vinul, bulionul de pui și sucul de lămâie și gătiți 2 până la 3 minute, până când lichidul este aproape dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați untul, apoi scoateți vițelul într-un platou cu fenicul, adăugați pătrunjelul în sos și turnați-l peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
11
Se presară cu coajă de lămâie și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista