Scaloppine de vițel cu Coulis de mazăre de primăvară și sparanghel

Scaloppine de vițel cu Coulis de mazăre de primăvară și sparanghel
Scaloppina de vițel cu Coulis de mazăre de primăvară și sparanghel este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 161 calorii, 23g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Mergeți la magazin și ridicați sulițe subțiri de sparanghel, cotlete rotunde de vițel, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Scaloppine de vițel cu sparanghel și sos de cremă de Chanterelle, Scaloppine De Vițel Cu Ou Și Parmezan, și Scaloppine de vițel cu struguri și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti sparanghelul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgere.
3
Așezați sparanghelul într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se scurge; se usucă.
5
Pulverizați tigaie antiaderentă medie cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Încălziți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați eșalotă și saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
8
Adăugați mazăre și saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
9
Adăugați bulion. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
10
Transferați amestecul în blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Adăugați 1 linguriță de tarhon. Pur și simplu până la neted, aproximativ 3 minute. Condimentează coulisul de mazăre cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TarhonTarhon
12
Puneți fiecare bucată de vițel între foi de folie de plastic pentru a reduce grosimea de 1/4 inch. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Înfășurați sparanghelul în prosoape de hârtie. Acoperiți separat sparanghelul, coulisul de mazăre și vițelul și dați-l la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
VitelVitel
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Folie De PlasticFolie De Plastic
13
Pulverizați 2 skillets mari antiaderente cu spray antiaderent.
14
Se încălzește la foc mediu-mare.
15
Presărați vițelul cu sare și piper. Lucrând în loturi, adăugați vițel la skillets;saut până la maro și tocmai gătit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VitelVitel
16
Transferați vițelul în platou. Cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
17
Împărțiți sparanghelul și restul de 2 lingurițe de tarhon între aceleași 2 skillets. Saut la foc mediu-mare până când sparanghelul este încălzit, aproximativ 2 minute. Reîncălziți coulis în cratiță mică grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
TarhonTarhon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
18
Puneți 3 linguri de coulis de mazăre pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
19
Așezați vițelul deasupra coulisului. Aranjați sparanghelul alături de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
VitelVitel
20
Per porție: calorii, 210; grăsime totală, 5 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 77 mg.
21
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate83
Revista