Scallopine de pui cu salvie și brânză Fontina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici de pui cu salvie și brânză Fontina. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $ 2.05 pe portie. O porție conține 323 calorii, 33g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de salvie, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scallopine de pui cu sos de salvie cu unt de lămâie, Mini Sage-și-Fontina sandwich-uri cu brânză la grătar, și Mămăligă Cu Pui Mărunțit, Fontina Și Sos De Unt De Salvie.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: scobitori.
Așezați Cotletele de pui pe o suprafață de lucru curată, cu capătul îngust orientat spre dvs.
Se presară cu sare și piper.
Așezați o frunză de salvie în cruce pe fiecare dintre bucățile de pui.
Presărați fiecare dintre bucățile de pui cu 1/2 uncie (aproximativ 2 linguri) de brânză fontina.
Rotiți puiul și sigilați cu una sau două scobitori. Încălziți uleiul de măsline și cățelul de usturoi înjumătățit într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare până când usturoiul este parfumat, aproximativ 2 minute.
Adăugați puiul. Se rumenesc puiul pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie și îndepărtați și aruncați usturoiul.
Adăugați vinul și fierbeți timp de 2 minute în timp ce răzuiți bucățile maronii de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Între timp, combinați roșiile și fulgii de ardei roșu într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Adăugați amestecul de roșii la vinul redus din tigaie. Se fierbe timp de 5 minute pentru a lăsa aromele să se căsătorească. Întoarceți puiul în tigaie. Fierbeți puiul în sosul de roșii timp de 10 minute. Întoarceți puiul și fierbeți până la fiert, 5 până la 7 minute.
Scoateți puiul din tigaie. Condimentează sosul de roșii cu sare și piper. Puneți sosul de roșii pe farfurii de servire sau pe un platou de servire. Feliați puiul în runde de 1 inch.
Puneți puiul peste sos și serviți imediat.
Porții: 4 (principal); calorii: 470; grăsime totală 20 grame; grăsimi saturate: 6 grame; proteine: 9 grame; carbohidrați totali: 9 grame; zahăr: 5 grame fibră: 2 grame; Colesterol: 160 miligrame; Sodiu: 1.333 miligrame