Scăzut de grăsime Banana Pâine II ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 354 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Ușor Mai Mici De Zahăr Banane In Pâine, Pâine Cu Scorțișoară: Opțiuni Fără Gluten, Vegan Și Zahăr Mai Mic, și pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Pulverizați o tigaie de pâine cu spray de gătit antiaderent și praf ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pâine
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 5 minute. Bateți în banane, mere, lapte, ulei și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Banane
Vanilie
Zahăr
Ouă
Lapte
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un castron separat, cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de banane, amestecând doar până se amestecă. Îndoiți nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Nuci
Banane
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în tigaie preîncălzit până aur și o scobitoare introdus în centrul de pâine iese curat, aproximativ 1 oră. Întoarceți pâinea pe un suport de sârmă și lăsați să se răcească.