Saut scoici de mare cu cuscus de mere-susan și conopidă purpurie și galbenă pur și simplu

Saut scoici de mare cu cuscus de mere-susan și conopidă purpurie și galbenă pur și simplu
Saut scoici de mare cu cuscus de mere-susan și conopidă purpurie și galbenă pur și pur necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $3.73 pe portie. Acest fel principal are 577 calorii, 15g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, smântână grea, măr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mărul verde, puteți urma acest fel principal cu Această Pâine Cu Mere Are Un Gust La Fel Ca Plăcinta Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Saut scoici de mare cu cuscus de mere-susan și conopidă purpurie și galbenă pur și simplu, Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, și Cartofi dulci Chipotle și piureuri de mere condimentate.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc moderat, combinați conopida purpurie, smântâna și untul și aduceți încet la foc mic. Continuați să fierbeți până când conopida este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Transferați conopida într-un robot de bucătărie sau blender, rezervând lichidul de gătit și procesați, adăugând lichidul de gătit după cum este necesar, până când este complet neted. Aruncați orice lichid de gătit rămas. Cu robotul de bucătărie sau blenderul la foc mic, stropiți încet în ulei, amestecând până se omogenizează. Se condimentează cu sare și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Într-o cratiță mare la foc moderat, combinați conopida galbenă, smântâna și untul și aduceți încet la foc mic. Continuați să fierbeți până când conopida este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Transferați conopida într-un robot de bucătărie sau blender, rezervând lichidul de gătit și procesați, adăugând lichidul de gătit după cum este necesar, până când este complet neted. Aruncați orice lichid de gătit rămas. Cu robotul de bucătărie sau blenderul la foc mic, stropiți încet în ulei, amestecând până se omogenizează. Se condimentează cu sare și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc apoi se adaugă cuscusul, se amestecă, se acoperă și se lasă să stea 5 minute. Folosind o furculiță, pufați cuscusul, apoi pliați mărul și semințele de susan. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1
Într-un castron mic, amestecați împreună sarea și pudra de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Într-o tigaie mare la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați. Căutați scoicile, răsturnând o dată, până se rumenesc adânc pe ambele părți și tocmai fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Tăiați fiecare scoică pe jumătate orizontal și condimentați cu sarea curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Împărțiți conopida purpurie și galbenă pur și simplu între 4 plăci. Aranjați o lingură de cuscus pe 1 parte a fiecărei farfurii. Aranjați 6 jumătăți de scoici pe cealaltă parte a fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2
Garnisiți cu pene de var și alge marine wakame, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Alge MarineAlge Marine
WakameWakame
3
De La Maestru
4
Bucatar sef, (c) Fox 2013

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista