Saut Favas și Moreluri cu confit de ceapă și Linguine proaspete

Saut Favas și Moreluri cu confit de ceapă și Linguine proaspete
Sote Favas și Ciuperci cu Ceapă Călită și Proaspăt Linguine ar putea fi doar felul principal sunteți în căutarea pentru. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 1536 calorii. Aceasta reteta servește 4 și costurile de $14.75 per portie. Mă duc la magazin și ridica ceapa, sare și piper, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 4 oameni au fost impresionati de aceasta reteta. De la pregătire la placa, aceasta reteta nevoie de aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, ne-am decis aceasta reteta merită o spoonacular scor de 88%. Acest scor este mare. Încercați Sparanghel Prăjit Cu Favas Și Moreluri Proaspete, Linguine Cu Ceapă Călită, Brânză de Capră și Nuci, și Ars Degetele Și Proaspăt Favas pentru retete similare.

Instrucțiuni

1
Se taie partea de sus și fundul de ceapa si se taie ceapa pe lungime in jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Scoateți coaja și straturile exterioare.
3
Taie o V pană în partea de jos a fiecare jumătate pentru a scoate miezul si scoate orice solid bucăți plate de centru.
4
Pune o jumătate de ceapă, se taie partea de jos, pe o placă de tăiere cu sfârșitul rădăcină spre tine. Există linii pe afara de ceapa; se taie de-a lungul acestor linii (cereale), mai degrabă decât împotriva lor pentru a ajuta ceapa se înmoaie mai repede. Ține cuțitul aproape paralel la bord, felie de ceapa pe lungime în ¼ -inch-felii groase, în urma liniile de ceapa. Odată ce ați tăiat trecut centrul de ceapa, cuțitul unghi va deveni incomode: Flip ceapa pe o parte (spre cuțit), se întoarcă cuțitul în poziția inițială, și termina de taiat ceapa. Separați feliile de ceapă, tăind orice secțiuni de rădăcină care sunt încă atașate. Repetați cu restul de ceapa. (Ar trebui să aveți aproximativ 8 căni de ceapă.)Cald ¼ ceașcă de apă într-o oală mare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se adauga untul si amestecati usor pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Se adauga ceapa, sare, și buchetul garni, se amestecă pentru a combina, și locul pe un pergament "capac" (o bucată de pergament, se taie pentru a se potrivi) pe partea de sus, apăsați-l pe ceapa.Gatiti foarte încet, amestecând ceapa la fiecare 20 la 30 de minute de la prima, mai des, față de sfârșitul anului de gătit, pentru aproximativ 2 ore. Ceapa se vor ofili și vor ieși aburi, dar acestea nu ar trebui să maro. Verificați ceapă după aproximativ 30 de minute: Dacă acestea par a pierdut în oală, transferul de la un vas mic și se taie în jos pe pergament capac pentru a se potrivi. Dacă există o mulțime de lichid rămasă în acest moment, puteți să rândul său, până de căldură ușor de a găti un pic mai rapid. După aproximativ 2 ore, ceapa va fi atenuat, dar nu ar trebui să fie în scădere în afară; acolo încă mai poate fi lichid rămas în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Demontați și aruncați buchetul garni. Lăsați ceapa să se răcească în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Transferați ceapa, cu lichidul lor, într-un recipient de plastic și dați-o la frigider până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1
Elimina toate fasole fava din păstăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
2
Loc de fasole într-o căldură dovada castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă suficientă apă clocotită peste fasole pentru a acoperi cu aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Lasa fasolea repaus până când apa sa răcit suficient astfel încât să se ocupe de fasole.Începe peeling fasole prin utilizarea miniatură pentru nick o fantă în piele. Strângeți ușor, iar fasolea interioară va ieși imediat. Dacă este posibil, începe cu cele mai mici boabe de lucru la cea mai mare fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
5
Așezați favele decojite într-un castron și puneți-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Tăiați morelele pe jumătate pe lungime și puneți-le deoparte. Într-o mare gatiti tigaie se topesc 3 linguri de unt. Când untul se topește și începe să se spumos se adauga ciupercile si gatiti, amestecand des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adaugă un vârf de cuțit de sare și niște piper. Fierbe încă un minut sau două mai mult, până pan aproape uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se adauga vermutul, decor tigaie. Gatiti aproximativ 2 minute apoi adaugati favas, amestecand pentru a combina. Opriți focul, până când este gata de servit.Aduceți aproximativ 3 litri de apă la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați o grămadă bună de sare și adăugați pastele proaspete. Se amestecă ușor să-l păstrați de la lipirea. Când e proaspăt, se va găti în 3 sau 4 minute. Nu lăsați-l arzi! Paste proaspete cu ou sunt adesea făcute cu "soft" de făină cu mai puțin gluten decât "hard" făină de grâu dur folosit în cele mai bune paste uscate.În timp ce bucătarii de paste adaugă aproximativ 2 căni de confit de ceapă la amestecul fava și morel. Reîncălzirea ei împreună cu blândețe.Odată ce pastele este gătit utilizați clește pentru a muta-l din apă la fava, morel și ceapa tigaie. E bine sa fi un pic de apă de-a lungul. În fapt, este posibil să aveți nevoie chiar de a adăuga un pic mai mult de pastele de apă pentru a obține o bună consistență de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De DurFăină De Dur
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se toarnă conținutul de paste tigaie pe un platou si garnisiti cu patrunjel si Parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Se serveste fierbinte.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista