Saut De Pui Zesty 8
Zesty Chicken saut, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 203 calorii, 36g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de jumătăți de piept de pui, pudră de ceapă, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sote De Ardei Roșu De Pui, Carne De Pui Si Sparanghel Saut 4, și Sote de pui și caise.
Instrucțiuni
Așezați pudra de chili, pudra de usturoi, pudra de ceapă, chimenul, sarea (dacă se utilizează) și ienibaharul (dacă se utilizează) într-o pungă cu fermoar de dimensiunea unui galon și sigilați punga. Agitați punga pentru a combina bine condimentele. (Notă: de obicei omit pudra de ceapă și pun aproximativ 1/2 linguriță de piper de lămâie. Îmi place cel mai mult!).2
Așezați jumătățile de piept de pui, pe rând, între două foi de hârtie cerată sau folie de plastic și bateți-le cu mai multe lovituri de ciocan de carne sau sucitor, astfel încât să aibă o grosime uniformă de 1/2 inch. Scoateți hârtia. (Fiecare porție ar trebui să fie de aproximativ 6 uncii, deci dacă jumătățile de sân sunt mari, tăiați-le pe jumătate pe lungime.).3
Așezați bucățile de pui în pungă cu condimentele, sigilați-le și agitați până când puiul este acoperit cu amestecul de condimente. Pune geanta deoparte.4
Încălziți uleiul într-o tigaie extra-adâncă de 12 inci la foc mediu.
Adăugați bucățile de pui și gătiți până se rumenesc ușor pe prima parte, 4 până la 5 minute. Întoarceți puiul și gătiți până nu mai roz în centru, încă 4 până la 5 minute.5
Transferați puiul într-un platou și serviți.6 o salată ar fi grozavă alături. Preferatul familiei mele este cartofii rumeniți adânc (cartofi rumeniți adânc) și porumbul.