Sauerbraten V
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sauerbraten V. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 805 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, frunze de dafin, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Rețete similare includ Sauerbraten, Sauerbraten, și Sauerbraten.
Instrucțiuni
Frecați friptura cu sare și piper și puneți-o într-un castron mare nemetalic. Într-o cratiță medie, combinați vinul, oțetul și 2 căni de apă și aduceți la fierbere. Se amestecă usturoiul, ceapa, frunzele de dafin, boabele de piper, zahărul și cuișoarele și se toarnă marinada peste carnea de vită. Acoperiți și refrigerați 12 ore sau peste noapte.
Scoateți carnea din marinată și uscați-o bine. Dragă în 1 cană de făină (poate folosi mai mult sau mai puțin dacă este necesar).
Încălziți grăsimea de slănină într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Friptură brună în picături pe toate părțile.
Se toarnă jumătate din marinată, se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, 3 ore.
Scoateți carnea în platoul de servire. Creșteți căldura la mediu-mare; se amestecă 2 linguri de făină cu 2 linguri de apă și se adaugă în tigaie, amestecând până când sosul se îngroașă. Se amestecă smântâna.
Se toarnă sosul peste carnea feliată.