Satay de porc cu sos de arahide
Satay de porc cu sos de arahide este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 217 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pasta de curry, laptele de nucă de cocos, laptele de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Satay de porc cu sos de arahide, Satay de porc cu sos de arahide, și Sos De Arahide Pentru Satay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați filetul de porc transversal în 16 felii.
Așezați fiecare felie de porc între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne.
Combinați 1/4 cană lapte de cocos și 1 lingură pastă de curry roșu într-un bol mediu.
Adăugați carnea de porc în castron; aruncați. Acoperiți și marinați la frigider 1 oră.
Combinați arahide, 1/4 cană lapte de cocos, zahăr brun, sos de soia, suc de lămâie și 1 lingură pastă de curry roșu. Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada. Filetați carnea de porc uniform pe 8 frigarui; presărați uniform cu sare kosher.
Așezați frigarui pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătați 3 minute pe fiecare parte.
Se servește cu sos de arahide.