Sardine umplute cu ardei dulci și acri: Sarde Ripiene
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Sardine umplute cu ardei dulci și acri: Sarde Ripiene ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $ 7.52 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 909 calorii, 64G de proteine, și 55g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, pecorino, piper chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 87%. Rețete similare includ Sardine umplute / Sarde a Beccafico, Sarde En Saor (sardine în stil venețian), și Cuscus dulce și acru-ardei umpluți.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Curățați sardinele, lăsând capul intact. Folosind miniatura, scoateți coloana vertebrală de la cap la coadă, aveți grijă să lăsați intacte atât capul, cât și coada. Clătiți cu atenție pentru a îndepărta oasele mici. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
3
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și aruncați ceapa, usturoiul și ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Căldură prin.
5
Adăugați oțet și piper chile amestecând constant, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Scoateți și turnați într-un vas mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
7
Adăugați coacăzele, migdalele, pătrunjelul, coaja și jumătate de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Coacăze
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
9
Într-o tigaie separată adăugați 1/4 cană de ulei de măsline, hamsie, pesmet și aruncați până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New York
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Așezați sardinele pe spate, deschideți-le ca niște cărți și așezați o lingură plină de umplutură de pesmet în fiecare. Prindeți cu atenție fiecare sardină închisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
11
Turnați amestecul de ardei și ceapă într-o caserolă de 12 până la 14 inci și așezați sardinele deasupra legumelor cu o felie de lămâie pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sardine
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12
Stropiți sucul de portocale, puneți caserola în cuptor și prăjiți până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Serviți stilul de familie cu o stropire de umplutură de pâine și brânză pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)