Sandvișuri Souvlaki de miel cu salată grecească și sos Tsatsiki
Reteta sandvișuri Souvlaki de miel cu salată grecească și sos Tsatsiki ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 213 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de roșii de struguri, măsline kalamatan, 2 castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Souvlaki de pui cu sos Tzatziki și salată grecească, Souvlaki grecesc al lui Kittencal (miel sau carne de porc la grătar), și Pizza Souvlaki de miel cu sos Tzatziki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Castravete pur, iaurt, suc de lămâie, usturoi, sare și piper într-un blender până aproape neted, aproximativ 1 minut. Se amestecă menta și se răcește, acoperit, până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Castravete
Usturoi
Piper
Iaurt
Mentă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Înfășurați pitas în folie și puneți-l în treimea inferioară a cuptorului pentru a se încălzi în timp ce fierbeți mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Miel
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
3
Puneți mielul pe raftul Uns cu ulei dintr-o tigaie pentru pui de carne și presărați sare și piper. Se fierbe mielul la 5 până la 6 inci de căldură, întorcându-se o dată, 12 până la 14 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
4
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute, apoi feliați subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
În timp ce mielul stă în picioare, aruncați ingredientele salatei într-un castron și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Umpleți buzunarele calde de pita cu salată și miel, apoi stropiți umplutura cu sos tsatsiki.