Sandvișuri Reuben Cu Aragaz Lent
Sandvișurile Reuben cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 635 calorii. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, pansament thousand island, varză murată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Reuben Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Reuben Dip, și Sandvișuri Ruben de casă cu oală sub presiune carne de vită Corned pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați varza murată într - un aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Așezați pieptul de vită pe varză murată. (Dacă pieptul include pachet de condimente, presărați condimente peste piept.)
Acoperiți și gătiți la foc mic 9 până la 11 ore.
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Tăiați carnea de vită în felii. Pentru a servi, întindeți 1 lingură de pansament pe fiecare felie de pâine prăjită. Folosind o lingură cu fante pentru a îndepărta varza murată din aragaz, top 8 felii de pâine prăjită cu 1/2 cană de varză murată fiecare. Top varză acră cu felii de carne de vită și felie de brânză. Se acoperă cu pâinea prăjită rămasă. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorilor pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.