Sandvișuri cu piept de vită BBQ cu salată de varză

BBQ Carne de vită piept sandwich-uri cu Coleslaw ar putea fi doar Evrei rețetă pe care o căutați. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 454 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți usturoi, rulouri kaiser, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri cu carne de vită și Coleslaw, Friptură De Vită Și Hrean Coleslaw Sandwich-Uri, și Aragaz Lent Piept De Vită Sandwich-Uri DIP Franceze #SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați jumătate de ceapă în felii subțiri; așezați în castron mare.
Adăugați varză; se amestecă ușor.
Se amestecă pansamentul și 2 linguri. sos de grătar până la amestec.
Adăugați la amestecul de varză; aruncați pentru a acoperi. La frigider până când este gata de utilizare.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați carne; gatiti 5 min. sau până se rumenesc uniform pe ambele părți, întorcându-se după 3 min.
Transferați la vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit. Se toacă bucata de ceapă rămasă; se presară peste carne.
Se amestecă bulionul, 1/2 cană din sosul de grătar rămas și usturoiul; se toarnă peste carne. Acoperă.
Coaceți 2-1 / 2 până la 3 ore sau până când se face carnea (160F).
Lăsați să stea 10 min. Shred carne; loc în castron mare.
Adăugați sosul de grătar rămas; aruncați pentru a acoperi.
Umpleți fiecare rolă cu 1/2 cană amestec de carne și 1/3 cană salată de varză chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Piept de vită în meniu? Încercați asocierea cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Luke Syrah cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Luca Syrah]()
Luca Syrah
Luke Syrah este un roșu plin de corp, plin de culoare profundă, concentrare de arome și eleganță de catifea. Vinul se deschide bogat și îndrăzneț, sugerând piper, lemn dulce, ciocolată neagră și condimente urmate de mure, afine și fructe confiate. Un finisaj lung evidențiază maturitatea și complexitatea vinului.