Sandvișuri cu ouă deschise cu salată de rucola
Sandvișurile cu ouă deschise cu salată de rucola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Această rețetă face 4 porții cu 183 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ouă, ulei de măsline, de pâine crustă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Salată De Pui-Rucola Sandvișuri Cu Față Deschisă, Sandvișuri cu smochine cu față deschisă cu Rucolan și parmezan, și Sandvișuri cu față deschisă cu Ricotta, rucola și ou prăjit.
Instrucțiuni
Se amestecă usturoiul și maioneza împreună într-un castron mic.
Întindeți maioneza pe 1 parte a feliilor de pâine.
Se amestecă rucola cu ulei de măsline, suc de lămâie, sare și piper negru într-un castron până se acoperă; împărțiți rucola în sferturi, așezând fiecare porție deasupra părții de maioneză a unei felii de pâine.
Pulverizați o tigaie cu spray de gătit, puneți-o la foc mediu-mare și spargeți ouăle în tigaie, pe rând. Gatiti pe o parte numai pana cand albusurile sunt ferme si galbenusurile sunt usor curgatoare, 2 pana la 3 minute. Condimentează ouăle cu sare și piper negru. Așezați ușor un ou pe fiecare sandviș cu fața deschisă.