Sandvișuri Cu Ganache De Ciocolată
Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 194 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați napolitane de ciocolată celebre nabisco, smântână grea, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri cu biscuiți cu zahăr portocaliu cu Ganache cu Rom de ciocolată, Sandvișuri cu biscuiți cu zahăr de mentă cu umplutură de Ganache de ciocolată, și Sandvișuri cu biscuiți cu fulgi de ovăz cu unt de arahide cu ganache de ciocolată bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți chipsurile de ciocolată în smântâna grea la foc mic, amestecând ocazional până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se răcește la frigider până se răcește, dar nu este ferm. (Se poate face înainte până la acest punct cu până la 2 zile înainte, dar lăsați crema să se înmoaie înainte de a continua.) Bateți crema de ciocolată cu un mixer electric până când este ușoară și pufoasă, 3 până la 5 minute. Asamblați sandvișurile cu 2 napolitane de ciocolată și câteva linguri de ganache.Notă: dacă vă plac prăjiturile crocante și umplutura cremoasă, faceți-le cât mai aproape de timpul petrecerii. Pentru un desert mai moale, cu înghețată-sandwich, faceți-le cu 1 zi înainte și păstrați-le acoperite la frigider. Napolitanele vor absorbi o parte din umplutură și vor deveni mai cakelike.