Sandvișuri cu friptură, pere și Gorgonzola cu față deschisă
Sandvișurile cu friptură deschisă, pere și Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie îmbuteliat, pâine plată, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Friptură Grecească Cu Față Deschisă, Mini sandvișuri cu friptură cu față deschisă pe pâine cu usturoi cu provolon îmbătrânit și ulei de pătrunjel, și Sandvișuri Cu Ouă Cu Față Deschisă.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați ambele părți ale fripturii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură
3
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 6 minute. Întoarceți friptura; adăugați ceapa în tigaie. Înveliți ușor ceapa cu spray de gătit. Gatiti friptura inca 6 minute sau pana la gradul dorit de coacere, amestecand frecvent ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ceapă
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați friptura pe o tăietură. Gatiti ceapa inca 2 minute sau pana se inmoaie si se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Pere de miez; tăiat în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
7
Puneți perele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Stropiți perele cu 2 linguri de suc de lămâie; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pere
9
Combinați restul de 1 lingură de suc de lămâie, oțet, apă, ulei de măsline și usturoi într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Oțet
Usturoi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Adăugați salată verde și brânză la amestecul de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Brânză
Pere
11
Stropiți cu amestec de ulei; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
12
Tăiați friptura în diagonală în felii subțiri. Acoperiți fiecare pâine plată cu aproximativ 7 felii (aproximativ 2 uncii) friptură și aproximativ 1 1/3 cană amestec de salată.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.