Sandvișuri cu brânză de ceapă și slănină
Sandvișurile cu brânză de ceapă și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 425 calorii, 19g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 100 de cenți pe porție. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, pâine vieneză, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri Cu Ceapă De Slănină, Sandvișuri cu slănină, spanac și ceapă roșie cu muștar zmeură-Chipotle, și Sandvișuri Cu Smochine, Brânză De Capră Și Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți slănină la foc mediu aproximativ 4 minute, amestecând ocazional, până când este aproape gătită.
Adăugați ceapa. Gatiti 2 pana la 3 minute, intorcand ocazional, pana se inmoaie.
Scoateți slănina și ceapa din tigaie. Rezervați 1 lingură de picături în tigaie.
Pentru a face fiecare sandviș, stratificați brânză, slănină și ceapă între 2 felii de pâine.
Așezați 2 sandvișuri în picături în tigaie. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic 3 până la 5 minute, întorcând o dată, până când pâinea este crocantă și maro aurie și brânza este topită. Repetați cu sandvișurile rămase.