Sambar

Sambar
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Sambar ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 263 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână roșii, mazăre, pulpă de tamarind și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Menthi Kura Sambar-Vendhaya Keerai Sambar-Methi Frunze Sambar, Vankaya Sambar-Kathirikai Sambar - Sud Indian Brinjal Sambar, și Palakura Sambar-Sambar de spanac - cum se face Keerai Sambar.

Instrucțiuni

1
Puneți mazărea galbenă despicată într-o cratiță cu 2 căni de apă și dați la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți până la moale, aproximativ 15 minute. Într-o altă cratiță, amestecați pulpa de tamarind amestecați în 1/2 cană de apă pentru a face un suc apos. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Galbenă împărțităMazăre Galbenă împărțită
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ardeiul gras și roșia în sucul de tamarind și continuați să fierbeți până când legumele sunt moi, iar lichidul s-a redus la aproape jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De TamarindSuc De Tamarind
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
3
Între timp, măcinați semințele de coriandru, lintea galbenă, nuca de cocos și ardeii iute într-o pastă folosind un mortar și pistil sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați această pastă în sosul de tamarind, apoi amestecați lintea galbenă până când totul este bine amestecat. Se aduce din nou la fierbere, apoi se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
LinteLinte
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu și adăugați semințele de muștar, Semințele de chimen și pudra de asafoetida. Odată ce semințele de muștar încep să pulverizeze și amestecul este parfumat, scoateți-l de pe foc și amestecați în sambar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AsafoetidaAsafoetida
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista