Salsa Verde
Reteta Salsa Verde ar putea satisface pofta ta Mexican în jurul valorii de 10 minute. Această rețetă face 8 porții cu 150 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați muștarul dijon, frunzele de pătrunjel cu frunze plate, cuișoarele de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Roasted Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Enchiladas de pui Salsa Verde luminat cu ananas Avocado Salsa, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul cu frunzele de busuioc și pătrunjel, feliile de pâine și oțetul în vasul unui robot de bucătărie. Pureați amestecul de plante / pâine timp de aproximativ 1 minut, răzuind părțile laterale ale procesorului alimentar cu o spatulă de cauciuc la fiecare 10 sau 15 secunde.
Adăugați muștarul, caperele și cornichonii și tocați încă aproximativ un minut, până când amestecul este granular, dar neted.
Puneți amestecul într-un bol, lucrați în uleiul de măsline cu o lingură de lemn și amestecați sarea și piperul după gust.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cuvaison Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."