Salsa Tomatillo Prăjită (Salsa Verde)
Salsa tomatillo prăjită (Salsa Verde) este o fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 56 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de stoc de pui, ardei jalape, cuișoare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Salsa Tomatillo Prăjită (Salsa Verde), și Salsa Verde Tomatillo Prăjită.
Instrucțiuni
Așezați tomatillos, ardeii și căței de usturoi într-o tigaie de broiler căptușită. Se fierbe la 3 până la 4 inci de căldură, întorcându-se ocazional, până când tomatillos sunt prăjiți și ardeii sunt ușor înnegriți, aproximativ 10-15 minute.
Se toarnă supa de pui peste legume.
Lăsați să stea 10 până la 15 minute, până când se răcește suficient pentru a se descurca.
Îndepărtați legumele, răzuind fundul tigaiei cu lingura de lemn, dacă este necesar, pentru a slăbi; rezervă stoc de pui.
Îndepărtați orice piele prea înnegrită de pe tomatillos. Cojiți ardeii; semințe*. Strângeți usturoiul din piei.
În robotul de bucătărie, așezați tomatillos, ardeii, usturoiul, ceapa, coriandrul, sucul de lămâie, sarea și jumătate din bulionul de pui rezervat. Acoperire; procesați, folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până la amestecare.
Adăugați mai mult stoc de pui rezervat, dacă este necesar, pentru consistența dorită.
Se servește imediat sau se dă la frigider până când este gata de servit.