Salsa prăjită de porumb și usturoi (Sud-Vest)

Salsa prăjită de porumb și usturoi (Sud-Vest)
Salsa prăjită de porumb și usturoi (Sud-Vest) este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 12 porții cu 54 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, sare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa De Porumb Sud-Vest, Salsa de fasole neagră, porumb și Avocado din sud-vest, și Burgeri vegetarieni din sud-vest cu fasole neagră și Salsa de porumb pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista