Salsa prăjită de porumb și usturoi (Sud-Vest) este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 12 porții cu 54 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, sare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa De Porumb Sud-Vest, Salsa de fasole neagră, porumb și Avocado din sud-vest, și Burgeri vegetarieni din sud-vest cu fasole neagră și Salsa de porumb pentru rețete similare.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.