Jicama Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 174 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână zahăr, frunze de coriandru, măr granny smith și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 45%. Încercați Salsa de portocale și Jicama, Ananas-Jicama Salsa, și Salsa Jicaman Orange pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un bol mare de salată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Serviți singur ca salată laterală sau cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.