Salsa de Tomatillo

Salsa de Tomatillo
Salsa de Tomatillo este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, tomatillos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 33%. Rețete similare sunt 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjit și Salsa verde de măsline, Salsa verde ușoară (Salsa Tomatillo) pentru conservare, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană).

Instrucțiuni

1
Așezați tomatillos într-o cratiță nereactivă cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Se fierbe până când tomatillos se înmoaie și începe să izbucnească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți tomatillos și puneți-l într-un robot de bucătărie sau blender cu ceapă, usturoi, ardei jalapeno, coriandru, sare și piper. Amestecați la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Sare și PiperSare și Piper
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Stoltz organic Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista