Salsa De Tăiere

Salsa De Tăiere
Reteta de tăiere Salsan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 28 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 21 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, roșii, jicama și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zoodles De Avocado Pentru Tăierea Carbohidraților, Un truc rapid pentru tăierea porumbului de pe știulet (salată de legume la grătar), și Brânză și șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare și aruncați ușor. Acoperiți salsa și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu gama sa largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii pf cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și palat. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro likw nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri perfect integrate, mătăsoase, lustruite. Asociați-l cu somon, ahi, vițel, carne de porc, păsări de curte (gândiți-vă la rață), carne de vită pentru intrări vegetariene consistente.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista