Salsa de roșii prăjite II

Salsa de roșii prăjite II
Rețeta de roșii prăjite Salsan II este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Acest hor d ' oeuvre are 28 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de roșii, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), Salsa De Roșii Prăjite (Salsan Asada), și Filet De Vită Prăjit Cu Salsa De Roșii Prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Pe o foaie de copt medie, aranjați roșiile, usturoiul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Așezați sub broiler. Verificați frecvent, încălziți 15 minute sau până când legumele sunt carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.
5
Așezați legumele carbonizate într-un blender sau robot de bucătărie cu apa și amestecați până se omogenizează. Se amestecă piper negru măcinat, sos de ardei iute, sare și sos fierbinte de chile. Dați la frigider amestecul până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sos FierbinteSos Fierbinte
LegumeLegume
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista