Salsa de ardei și roșii
Rețeta de piper și salsa de roșii ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 45 minute. Acest hor d ' oeuvre are 145 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tomatillos, scallions, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ardei roșu și salsa de roșii, Ardei Roșu Prăjit Și Salsa De Roșii, și Salsa cu ardei de roșii fumurii.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.