Salate de Papaya și Avocado cu vinetă de vanilie Hawaiană
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salatele de Papayan și Avocado cu vinaigretă de vanilie Hawaiană ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,29 USD pe porție. O porție conține 151 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, oțet de șampanie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Salsa papayană Hawaiană și castraveți, Salată de Avocado și roșii Plus 5 salate proaspete și simple de Avocado, și Salată Caprese De Avocado Plus 5 Salate Crocante De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați oțetul, uleiul, sarea și zahărul.
Tăiați fasolea de vanilie în jumătate pe lungime, răzuiți semințele dintr-o jumătate cu spatele unui cuțit de tăiat și adăugați semințe și păstăi răzuite în vinaigretă (rezervați cealaltă jumătate de păstăi pentru o altă utilizare). Puneți deoparte la temperatura camerei timp de cel puțin 1 oră pentru a lăsa aroma de vanilie să se dezvolte.
Aranjați frunzele de salată pe un platou mare într-un singur strat. Pe fiecare frunză, Așezați 1 sau 2 felii de papaya și 1 sau 2 felii de avocado.
Stropiți vinaigreta peste salată.
* Disponibil la magazinele alimentare gourmet și de la hawaiianvanilla.com
Se amestecă vinaigreta cu până la 1 zi înainte și se răcește.