Salata de pui împachetări cu sos dulce și picant este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de salată bibb, usturoi îmbuteliat, castane de apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Împachetări Dulci Și Picante De Salată De Pui, Împachetări dulci și picante de salată de pui, și Salată de pui Thailandeză învelește cu sos picant de arahide.
Instrucțiuni
1
Așezați alunele într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor, agitând frecvent tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți tigaia de pe foc; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Combinați hoisin, oțet, sos de soia, ghimbir, ulei, piper și usturoi într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Oțet
Usturoi
Ghimbir
Sos Hoisin
Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Combinați arahide, salată de varză, castane de apă și pui într-un castron mediu; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De Apă
Pui întreg
Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Lingurați aproximativ 1/3 cană de salată de pui în centrul fiecărei frunze de salată; acoperiți fiecare cu 2 lingurițe de sos.