Nevoie de o garnitură vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo? Salata de detoxifiere a lui Dagmar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 320 calorii. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, ulei de măsline, semințe de floarea soarelui și semințe de in și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 396 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată De Detoxifiere, Salată De Detoxifiere, și Salată de detoxifiere crocantă.
Instrucțiuni
1
Pregătiți toate ingredientele pentru salată și amestecați-le într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți toate ingredientele pentru pansament într-un castron mic. Se condimentează și se amestecă până se îngroașă ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă peste salată și se aruncă până se acoperă uniform.
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.