Salată verde și ridiche cu șalotă crocantă

Collard verde și ridiche Slaw cu șalotă crocantă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 215 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de ulei vegetal, ridichi, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare sunt Salată verde și ridiche cu șalotă crocantă, Salată verde și ridiche cu șalotă crocantă, și Salată de spanac-ridiche cu ardei iute crocanți și Pepitas.
Instrucțiuni
Gătiti șalotele și uleiul într-o cratiță micăpeste foc mediu-mare, amestecând ocazional,până când șalotele sunt aurii, 8-10 minute.Folosind o lingură cu fante, transferați șalotele Lao farfurie căptușită cu prosop de hârtie; condimentează cu sare.
Transferați uleiul într-un castron mic și lăsați să se răcească.
Combinați verdeața, ridichile și oțetul într-un castron mare; condimentează cu sare și piper.
Stropiți cu ulei de șalotă și aruncațipentru a acoperi. Se acoperă cu șalotă crocantă.
Faceți înainte: șalotele crocante pot fifăcut cu 2 ore înainte. Păstrați șalotele și uleiulseparat la temperatura camerei.
Per porție: 220 calorii, 21 g grăsimi, 3 g fibre