Salată Tri Colore cu fenicul

Salată Tri Colore cu fenicul
Salata Tri Colore cu fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 125 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, șalotă, Inimi romaine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată Tri Colore cu fenicul, Salată Tri Colore, și Salată Tri-Colore cu biscuiți Frico și Cezar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați toate salatele într-un bol mare de salată.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați frunzele de fenicul într-un castron mic. Cojiți portocala peste frunze și adăugați șalota.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FeniculFenicul
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați oțetul în șalotă și lăsați să stea 10 minute. Cojiți portocala și tocați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
PortocaliuPortocaliu
5
Adăugați feniculul feliat și portocalele în salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
FeniculFenicul
6
Bateți uleiul de măsline extravirgin în pansament pentru a combina. Îmbrăcați salata, aruncați și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate90
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista