Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Romaine la grătar cu brânză albastră. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.45 pe portie. O porție conține 381 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime. Un amestec de hamsie și 1/2 linguriță de ulei, sare kosher, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de Romaine la grătar și brânză albastră, Salată Romaine la grătar cu sos de brânză albastră, și Salată Romaine la grătar cu slănină și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Pentru pansament: într-un blender, combinați sucul de lămâie, oțetul, caperele, sarea și usturoiul. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați Worcestershire, sos fierbinte, hamsii și 1/2 cană de ulei de măsline și amestecați până se omogenizează. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4
Adăugați uleiul de măsline rămas, dacă este necesar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
5
Într-un castron mare, aruncați 4 jumătăți de romaine în puțin ulei de măsline și condimentați-le cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți-le într-un singur strat pe grătar și gătiți timp de 3 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte timp de 3 minute suplimentare; romaina ar trebui să se simtă ușor caldă și fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Transferați jumătățile pe un platou mare. Lingurați puțin pansament pe fiecare.
8
Pe o suprafață plană, tocați fin restul de romaină și adăugați-l într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați vinaigreta rămasă, o notă de suc de lămâie și frunzele de busuioc. Aruncă pentru a acoperi romaine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
10
Topiți romaine la grătar cu o parte din romaine tocată, îmbrăcată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
11
Garnisiți cu brânză albastră mărunțită și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional